Marieke Elsinga’s RTL Late night looks van de week

Welkom terug bij een nieuwe seen on screen van Marieke Elsinga, co-host van RTL-Late Night. Elke week laten wij jou zien waar je haar lookjes kunt shoppen en vinden we de knapste look-a-likes. Wil je weten waar je de lookjes van vorige week kunt vinden? Lees dan snel verder!

Maandag droeg Marieke een denim blouse met sterretjes van Gesponnen suiker. Voor als je lekker online wilt shoppen, hebben wij deze mooie look-a-like gevonden bij de Bijenkorf.   

America Today

Op dinsdag de 28ste was Marieke te zien in een donkerblauwe blouse van Zoe Karssen. Deze is te vinden bij Jacky O in Noordwijk, maar wij hebben net zo’n knap item gevonden van Zoe Karssen. Deze sweater heeft dezelfde kleur en borduursels als de blouse. Klik hier om hem te shoppen.

Zoe Karssen 

Woensdag kon je Marieke spotten in deze blouse van Gesponnen Suiker. En wij hebben een blouse gevonden bij de Mango in deze knappe kleur. Shoppen maar!

Mango

Eergisteren kon je Marieke niet missen in deze felrode top van Gesponnen suiker. Als jij deze statement kleur aandurft hebben we een mooi expemplaar voor je uitgezocht! Hier vind je em.

& Other Stories

Hier vind je de andere looks van Marieke!
> Dit droeg Marieke Elsinga deze week bij RTL Late Night
Dit droeg Marieke Elsinga bij RTL Late Night