Must visit: de pop-up store van Somewhere Someday

Header credits: @queenofjetlags

Wij zijn al jaren mega fan van Noor, ofwel @queenofjetlags, door haar prachtige foto’s. Ze komt nu met iets nieuws, een eigen pop-up store in Amsterdam van haar merk Somewhere Someday. OMG! Én je moet er snel bij zijn, want deze week is de enige week dat hij open is. 

In 2013 startte Noor de Groot haar blog Queen of Jetlags, waar ze postte over reizen en mode. Ze werd steeds succesvoller en maakte ook een Instagrampagina aan, waar ze al jaren de mooiste foto’s plaatst. Ook vlogt ze over haar dagelijks leven in haar weekvlogs, samen met haar dochtertje Olivia, stiefdochter Bibi en haar verloofde Sander. Of dat nog niet genoeg is, bracht ze twee jaar geleden haar boek uit, onder andere over haar editskills en leven achter de camera. Met een kers op de taart start ze haar eigen merk op: Somewhere Someday. Sieraden, stationary, joggingspakken en nu ook bikini’s; Somewhere Someday is inmiddels uitgegroeid tot een groot merk.

Je enige kans

Vanaf vandaag heb je de kans om langs de pop-up store te gaan en wie weet zie je Noor herself ook nog even, want zij meldde op haar Instagram al dat ze er zoveel mogelijk zou zijn. Hieronder sommen wij voor jou nog even de openingstijden voor je op:

Woensdag 7 juli 10:00-18:00

Donderdag 8 juli 10:00-20:00

Vrijdag 9 juli 10:00-18:00

Zaterdag 10 juli 10:00-19:00

Zondag 11 juli 11:00-17:00

Ben jij nog niet overtuigd? Bekijk dan alvast de sneak peak hieronder, wat je allemaal kan verwachten!