Nieuwe jeans kopen? Dit moet je weten!

De zoektocht naar een nieuwe jeans staat met stip op nummer één als het aankomt op grote modefrustraties. Je moet er vaak minstens twaalf passen om een exemplaar te vinden dat mooi aangesloten zit (maar waarin je nog steeds kunt ademen), waarvan de lengte klopt, je geen gapend gat bij je taille hebt en die je billen er uit laten zien alsof je je het hele jaar door suf squat. Erger nog dan in een H&M vol goede moed (deze keer gaat het je lukken) met een stapel denims een pashok in te duiken is het geklooi in een denimwinkel. Het veel te hippe, snelle, jonge jongetje komt vaak net met de jeans aanzetten die je dus NIET bedoelde en het wordt op een goed moment toch ook echt een tikje awkward om het de hele tijd samen over je kont te hebben. Er gloort echter hoop aan de horizon. Er is één model dat ieder meisje als nieuwe jeans in haar kast zou moeten hebben. Gewoon omdat ie bij iedereen goed staat en er daarom weinig mis mee kan gaan.

Dus, dames: als je een nieuwe jeans gaat kopen, make sure it’s a high waisted one. Een skinny jeans, die wat hoger in de taille valt (zo net onder je navel) duwt je heup subtiel een stukje naar binnen, elimineert iedere muffintop, strijkt je buik glad(der) en, als je kiest voor een ‘shaping’ model (bijna alle grote denimmerken maar ook de highstreet ketens hebben ze tegenwoordig in hun collectie!) worden je billen ook nog eens prettig gelift.

Geen eeuwenlange passessies meer: de high waisted jeans gaat je leven écht een stuk leuker maken. En omdat we je daar graag bij helpen (zo zijn we dan ook wel weer), hebben we de mooiste alvast voor je geselecteerd!

P.S. Als je deze tip ook nog even meeneemt, ben je helemaal verzekerd van perfect zittende jeans…

 

jeans

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Mango

3. Noisy May

4. Vero Moda

5. Mac

[/red_box]

Source: Tommy Ton