luxe wellness hotels

Ontspanning nodig? Bezoek een van deze drie luxe wellness hotels

Soms is het fijn om even te ontsnappen aan je drukke bestaan en jezelf lekker in de watten te laten leggen. Een luxe wellness hotel is een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen. Ben jij toe aan een relax momentje? Dan zijn deze drie fijne wellness hotels zeker een bezoekje waard.

Huize Hölterhof in Enschede

Huize Hölterhof in Enschede is één van de fijnste luxe wellness hotels in Nederland. Het hotel ligt in een rustige omgeving in Twente en biedt heerlijke faciliteiten. Je kan je lekker laten verwennen met heerlijke behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een hotstone of antistress massage en een gezichtsmassage

Na de behandeling kun je heerlijk nagenieten in een van de acht sauna’s. Er is zelfs een zeeklimaat cabina. Dit is een sauna waar zout in wordt geblazen. Als je de zoute lucht inademt waan je je op het strand tijdens een ontspannen wandeling. De zoute lucht is goed voor je luchtwegen en reinigt je huid. Je zal je als herboren voelen.

Westcord Strandhotel Seeduyn in Vlieland

Het Westcord Strandhotel Seeduyn ligt op een prachtige locatie direct aan zee. Als het mooi weer is kan je na een heerlijke massage, gezichts- of lichaamsbehandeling uitwaaien op het strand of zelfs een duik nemen in zee. Maar ook als het geen goed weer is kan je genieten van een frisse duik in het binnenzwembad van het hotel. 

Er zijn verschillende sauna’s, zoals een Turks stoombad en een zoutkristal sauna. Dit is een sauna waarin zoutstenen verhit worden. Hier komen geen mineralen bij vrij waardoor het lijkt alsof je zeelucht inademt. Dit voelt heerlijk aan en heeft een helend effect op je lichaam. In de zonnebank werk je aan een zomerse teint en doe je de nodige vitamine D op.

Boshotel Vlodrop in Vlodrop bij Roermond

Bij Boshotel Vlodrop weten ze wel hoe ze je in de watten moeten leggen. Het luxe hotel in de bossen heeft een uitgebreid wellness center waar je kan genieten van massages en een hoop verschillende beauty behandelingen. Wil je een fijn verwenmomentje voor jezelf? Bezoek dan een van de sauna’s (bijvoorbeeld de buitensauna), neem een voetenbad of stap in de belevingsdouche.

In de belevingsdouche kan je je lichaam laten masseren met bijvoorbeeld nevel- of regeneffecten. De verschillende temperaturen van het water voelen aangenaam op je huid. Even helemaal opwarmen tijdens de koude dagen? Breng dan een bezoekje aan de zonnebank of de infraroodcabine. Dit is een cabine met infrarode warmtestraling die niet zoals andere sauna’s de lucht opwarmt maar de objecten en personen in de ruimte. Hierdoor krijg je het heerlijk warm.

Voel je je na een bezoek aan een van deze drie heerlijke locaties als herboren en weer fit genoeg om er lekker op uit te gaan? Op lekkerwegtips.nl vind je veel informatie over leuke bestemmingen en activiteiten voor een onvergetelijk weekendje weg of je volgende tripje.

Have fun!