& Other Stories onthult co-labcollectie met mode icoon Rejina Pyo

Dé & Other Stories co-labcollectie van dit seizoen is met Rejina Pyo, de in Zuid-Korea geboren rijzende ster uit de Londense fashion scene! Een collectie geïnspireerd op de kracht en creativiteit van vrouwen in hun drukke leven.

De collectie bestaat uit veelzijdige, draagbare confectiestukken die relevant blijven en hun kwaliteit bewijzen in de loop van de tijd. De relaxte kostuums en kenmerkende jurken, gemaakt van een combinatie van eersteklas zijde en duurzame materialen zoals biologisch katoen en wol afkomstig van de Responsible Wool Standard (RWS), passen naadloos in elke garderobe.

Rejina Pyo

Rejina Pyo, geboren in Seoul, Zuid-Korea, verhuisde in 2008 naar Londen en studeerde in 2011 af aan het MA Fashion Design-programma aan Central Saint Martins. Ze lanceerde haar gelijknamige label in 2013 na een samenwerkingen met Roksanda Ilincic en Christopher Raeburn. In 2019 won ze de Emerging Talent Award for Womenswear bij de British Fashion Awards.

‘Met deze co-lab wilde ik een toegankelijke en multi-functionele collectie creëren, maar het belangrijkste voor mij was om deze collectie te maken van een combinatie van duurzaam geproduceerde en hoogwaardige materialen. Ik had de drukke vrouw in gedachten – constant onderweg: van werk naar vrije tijd, van dag naar nacht. Een selectie items aanbieden die waren geïnspireerd op de kenmerkende Rejina Pyo-stukken. Ik wilde ook graag vrouwen die ik inspirerend vind, betrekken in de campagne: Lotta Klemmings, de enige vrouwelijke oesterduiker in Zweden, Brittany Asch, een prestigieuze bloemist uit LA, en Poppy Okotcha, een in het VK gevestigde agrariër. Samen geven ze uitdrukking aan de kracht, passie en verhouding met de natuur waarmee ik me verbind.’

co-labcollectie & Other Stories co-labcollectie & Other Stories

Gedurfde kleuren en sterke en flatterende silhouetten

De vormen, kleuren, texturen en materialen in deze & Other Stories co-labcollectie zijn ook geïnspireerd door de natuur. Moderne, sculpturale jurken in midi- en minilengtes die gemaakt zijn van biologisch katoen of hoogwaardige zijdemixen; een mouwloze top met geknoopte voorkant van zijde en op maat gemaakte jassen met bijpassende short of maxi-rok van RWS-wol of biologische katoenmixen. Details zoals royale pofschouders, ruches, plooien en verlaagde tailles vormen een aanvulling op de organische lijnen, goed gevormde halslijnen en zacht maatwerk. Donkergrijs, zwart, wit, zandkleurig khaki, mandarijn en saffraangeel vormen het kleurenpalet.

Prijzen variëren van € 59 tot € 199. Shop op: www.stories.com