Outfits voor de overgang naar de lente

Met de overgang van de winter naar de lente is het voor iedereen moeilijk om zich te kleden. Toch? Let’s be honest. Je hebt dan ook niet continu zin om naar de stad te gaan of om wéér online te bestellen voor nieuwe outfits. Gelukkig kan je met je een goede combinatie van een iet wat te zomerkleding en winterkleding er ook al mee door.

Boilersuits

In de winter doen we dit ook al regelmatig. Laagjes op laagjes. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar om iedere keer een blouse onder een trui te doen, dat is in de lente niet zo leuk en misschien weer te warm. In de lente is het daarom ook leuk om laagjes te creëren met een kleurtje. Combineer de trend van 2019, de boilersuits met een gekleurde coltrui of een top.

https://www.instagram.com/p/BubkEykDWe_/

Trenchcoat

Een trenchcoat is dé jas voor de overgang naar de lente. Als het regent is een faux fur in Nederland echt niet lekker. Je jas blijft dagenlang nat, je hebt het koud, noem maar op. Maar de trenchcoat is daar nou juist perfect voor hier in Nederland. En je ziet er ook nog eens super stijlvol uit.

https://www.instagram.com/p/Bt8RUUshqL3/

Wit T-shirt

Als de eerste zonnestralen weer hebben geschenen ben jij waarschijnlijk al weer klaar met die trui, sjaal, muts. Alles wat net te warm is, wil je niet meer dragen. We begrijpen je volkomen. In plaats van een trui is een simpel wit T-shirt een goed alternatief. Combineer dit verder met een dikkere jas, jeans en enkellaarsjes. En je outfit is zeker geschikt voor het wisselvallige weer.

https://www.instagram.com/p/BtYpJe5lN_x/

Jurken

Die nieuwe zomerjurk? Draag het gewoon. Het kan makkelijk. En staat ook zeker niet gek. Dus die maxi-jurk die je voor in de lente had gekocht, kan je morgen ook al aan. Combineer het met laarzen, een trenchcoat en je bent echt wel goed gekleed (en bovendien warm genoeg).

https://www.instagram.com/p/Bu5yDdHHFP6/

Leren broek

Leren broeken die je alleen nog in de winter draagt? Nee, dat is echt niet meer zo. De leren broeken zijn ook gewoon in de lente te dragen. Gecombineerd met een blouse en je kan er zo mee door.

https://www.instagram.com/p/BttPe2dgJtI/

De top is eindeloos te combineren:
Deze saaie basic ga je binnenkort overal zien

Ook deze cowboy trend is weer terug!
Deze laarzen zijn weer helemaal terug van weggeweest