Parisian Chic: Striped top

Vandaag staat de steal the look in het teken van een striped top.

Het is en blijft een mysterie, waarom zien de Franse vrouwen in een spijkerbroek er zoveel stijlvoller en chiquer uit dan alle andere vrouwen in spijkerbroek? De effortlessness van de wijze waarop Franse vrouwen zich kleden lijkt wel een geheim ambacht.  Vooral de Parisiennes hebben het moeiteloos combineren van stijlvolle en sophisticated stukken gemixt met nieuwe trends tot een ware kunstvorm verheven. Natuurlijk wonen er verspreid over deze aarde nog veel meer vrouwen die zich waanzinnig kunnen kleden, maar het lijkt wel alsof ze in Parijs oververtegenwoordigd zijn.

Een striped top is toch wel één van de meest typisch Franse klassiekers. Draag hem lekker zomers, maar wel rekening houdend met het grijzige weer van morgen in combinatie met een lange witte jeans.

Striped top

Why it works:

Je creëert een Parisian chic outfit in een instant door een blauw gestreepte top te combineren met simpele doch stijlvolle items zoals een witte jeans, een zwarte trio bag en heeled sandals voor een subitele dosis sex.

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Hilfiger Denim

2. Soaked in luxury

3. Warehouse

4. NLY accessories

5. Isabel Marant

[/red_box]

Stripe it

Lusthaves in deze look zijn de pointed metallic flats. De statement flats passen onder een look die vrij rustig is gehouden zonder te veel poes-pas.

Lees meer »