Pashokjes shoplog: de leukste laarsjes bij de Stradivarius

In onze nieuwe rubriek ‘pashokjes shoplog’ passen we in verschillende winkels bepaalde items met deze week: de leukste laarsjes van de Stradivarius.

Het was 10:00 uur toen de deuren van de Stradivarius opende en we naar binnen gingen om alle leuke laarsjes te passen die ze op dat moment in de winkel hadden. We pakte item na item en liepen op een gegeven moment met hele armen vol schoenen de winkel door. Het was een gewone doordeweekse dag en waren zo ongeveer de enige in de winkel… We vielen dus totaal niet op :’)

Nadat we de zoveelste laarsjes hadden gepakt en we bij de paskamers aankwamen keek de medewerker van de Stradivarius een beetje verward en vertelde ons dat je de schoenen buiten de pashokjes moest passen op een bank die in de winkel stond. Na wat awkward gelach hebben we de schoenen gepast en van de leukste een foto gemaakt:

Je shopt de laarsjes hieronder door op het item te klikken.

pashokjes shoplog
pashokjes shoplog
pashokjes shoplog
pashokjes shoplog

Deze laarsjes zijn stuk voor stuk top voor in het najaar en uit eigen ervaring gaan de laarsjes van de Stradivarius best lang mee. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke laarsjes bij de Stradivarius, maar die hadden ze niet allemaal in de winkel.

Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste laarsjes online:

[show_boutique_widget id=”870663″]

Alle laarsjes van de Stradivarius kun je vinden via: STRADIVARIUS LAARSJES

Voor meer laarsjes inspiratie, check ook dit artikel:

HOW TO WEAR: WESTERN BOOTS