Pastel zomer look

Vandaag belooft een heerlijke zomerse dag te worden en wat is er dan fijner dan je ultieme pastel zomer look uit de kast te trekken? Omdat iedereen pastel al snel associeert met meisjesachtig en schattig, willen we je graag laten zien dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn! Dit zachtroze shortje is namelijk kort genoeg om ook nog eens supersexy te zijn en kies je voor een variant gemaakt van jeans geeft het ook een lekker stoer randje aan je look!

Contrasteren kun je leren!

De see-through top heeft door de losvallende pasvorm en wijde hals een heerlijk Bohemian gevoel en wit werkt altijd goed in een pastel zomer look. Om wat contrast in je outfit aan te brengen (en omdat het sexy as hell is) draag je een zwarte bikini onder je top. Zoals Manon al liet zien in de video over de laatste beachwear trends, mag je bikini onderdeel uitmaken van je outfit en hoef je deze dus niet meer te verstoppen!

Voel je toch nog de behoefte om een stoer element toe te voegen aan je look? Een statement zonnebril does the trick! Ben je er nog niet helemaal uit welk model het beste bij je gezicht past, kijk dan nog even bij onze brillenwijzer!

 

Pastel zomer look

Why it works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een Bohemian top wordt gecombineerd met pastelkleurige short en zwarte bikini?

Pastelkleuren in combinatie met wit zorgen voor het ultieme zomergevoel. Door een zwarte bikini onder je doorschijnende blouse te dragen, krijgt de outfit net iets meer edge.

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Zara

2. Mango

3. Topshop

4. H&M

5. Daily look

[/red_box]