PJR Care heeft een nieuwe nagellak collectie die 100% vegan is!

Zoek je voor in de zomer nog een leuke kleur voor op je nagels? PJR Care heeft nieuwe nagellakkleuren toegevoegd aan hun collectie! Deze zomerse collectie is bijzonder, omdat het de eerste nagellak in Nederland die voor 100% vegan is en ook 83% plantvriendelijk is.

Veel nagellak bevat toxische stoffen. Deze kunnen onder andere zorgen voor hoofdpijn, misselijkheid, problemen aan de luchtwegen, verstoring van het hormoonsysteem en duizeligheid. Dit komt doordat de stoffen via de nagelriemen in je bloed worden opgenomen.  Vegan nagellak bevat plantaardige stoffen, waardoor de kans veel kleiner is dat je klachten krijgt. Het is dus beter voor je gezondheid om vegan nagellak te gebruiken. Ook zijn de kleuren die PJR Care heeft gelanceerd gif- en dierproefvrij, halal en zuurstof- en waterdoorlatend. Mooi voor op je nagels, goed voor het milieu, maar ook gezonder voor jezelf. Dit hele concept is ook uniek voor Europa en wij zien dit ook als een grote vooruitgang.

Tips van ons: Bescherming van je nagels

Om goed je nagels te beschermen is het belangrijk om ze ook goed te verzorgen. Tuurlijk zijn gelakte nagels leuk, maar soms moet je ze even met rust laten. Verzorg je nagelriemen goed met olie en druk ze regelmatig naar beneden. Voordat je gaat lakken reinig je nagels dan met wat alcohol, vijl ze op de goede lengte en gebruik een stevige basecoat; Op deze manier zal je nagellak beter blijven zitten en zullen je nagels er gezonder uitzien.

Onze favoriet 

Onze favoriet van de collectie is ‘I am loved’

Het is een warme rode kleur die heel goed te combineren is in de lente en zomer. De kleur valt op, maar kan ook heel subtiel gecombineerd worden.