Plekken die je altijd voorbij ziet komen op Instagram

Influencers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Instagram wereld. Ze maken o-ver-al foto’s (voor je het weet is er naast je op straat een complete fotoshoot bezig), maar een aantal plekken zien we regelmatig voorbij komen. En Instagramwaardig, dat zijn ze zeker!

Hôtel Splendid Etoile, Parijs

De naam zegt je misschien niks, maar het uitzicht op de foto waarschijnlijk wel. Paris with a view! Wakker worden in hartje Parijs met uitzicht op de Eiffeltoren en Arc de Triomphe en dit allemaal met een croissantje in je hand!

https://www.instagram.com/p/BqfRvJGnJVK/

Bloesempark, Amsterdam

Iets dichterbij, maar niet minder mooi: het Kersenbloesem park in het Amsterdamse Bos. In het voorjaar staan de 400 bomen die er staan volop in bloei, waardoor het zeker een foto waard is!

https://www.instagram.com/p/Bv9q-IhjuYZ/

Notting Hill, Londen

Londen blijft sowieso een favoriet als het gaat om citytrips. En dan is Notting Hill overslaan natuurlijk geen optie, want je wil sowieso een foto met een gekleurd huisje. Stiekem dromen wij ook van een roze huisje…

https://www.instagram.com/p/ByTYbJnlwCL/

Nusa Penida, Indonesië

Dit prachtige eilandje moet je zeker bezoeken als je in Indonesië bent. Het ligt naast Bali, en heeft genoeg stranden om bij weg te dromen (en de perfecte reden om nog een extra foto te maken voor op Instagram!)

https://www.instagram.com/p/ByVNZaGpfS-/

Bikini by Cathy Guetta

Ibiza is always a good idea! Helemaal als je een dagje gaat chillen bij Bikini by Cathy Guetta. Een lounge restaurant dat helemaal roze is (denk aan roze opblaas flamingo’s en een roze bloemenwand die sowieso instaproof is!)

https://www.instagram.com/p/BoKGWVWhSgv/

READ NEXT:
Onontdekte citytrip ideeen die net zo tof zijn als Paris, Berlijn en NYC
Dit lichaamsdeel vergeten we allemaal te scrubben
Gezonde snackrecepten met chocolade