brunch spot Miss G’s

Populaire brunch spot Miss G’s nu ook open voor diner

Wie Miss G’s zegt, zegt (boozy) brunch. Al sinds 2012 schuif je bij deze Amsterdamse foodpioneer aan voor de beroemde brunch (lees: de beruchte Chicken & Waffles), maar het restaurant is nu ook dé hotspot voor een diner. In de levendige Pijp geniet je van traditioneel Noord-Amerikaans soulfood, met een verfijnde twist. 

Van donderdag tot en met zondag ontdek je aan de Ferdinand Bolstraat 158A Julian’s en Sophie’s interpretatie van soulfood, geïnspireerd op Noord-Amerikaanse familierecepten. Jeroen Romanesko vertaalde deze visie tot een chique Amerikaanse dinerkaart vol soulfood, maar met een Nederlandse en Franse touch. 

Dus, wat staat er op het menu?

Van knapperige “Mac ’n Cheese Balls” tot een eigen interpretatie van Shrimp & Grits of van botermalse Beef Short Rib met zelfgemaakte Bourbon-BBQ-saus tot Seafood Boil met een geheime pittige bouillon. Ook geniet je er van de ongeëvenaarde Fried Chicken, bereid in de Buffalo of Nashville stijl.

Niet alleen het eten voert je mee naar de American diner style, ook het interieur is volledig getransformeerd. Interieurdesigner Lisa Boissevain kreeg de vrije hand, wat resulteerde in een ontspannen, maar levendige, moderne versie van de retro American diner style. Denk daarbij aan kleurrijke banken en een bonte verzameling van uitbundige kunstwerken en vintage posters. 

Zelf ervaren?

Kies een plek in het decor met kleurrijke kunst of geniet van de levendige sfeer van de buurt op het terras. Jij neemt je favoriete vrienden mee. Miss G’s zorgt voor de rest.

Bekijk de menukaart. Meer informatie of reserveren via Miss G’s website.

Over Miss G’s

Miss G’s introduceerde de boozy brunch in 2012 in Amsterdam. Sindsdien staat het restaurant van de Canadese-Libanese Sophie en de Nederlands-Amerikaanse Julian bekend als dé hotspot voor lunch. Hoewel Miss G’s de meest iconische brunchplek van Amsterdam blijft, kent het concept inmiddels ook een uitgebreide dinerkaart. In de Pijp geniet je van donderdag tot en met zondag van traditioneel Noord-Amerikaans soul food en cocktails, terwijl je wordt ondergedompeld in de klassieke American diner style. Daarnaast is Miss G’s ook te ervaren vanaf het water: vaar over de Amsterdamse grachten met de Miss G’s Brunch Boat en geniet van een onvergetelijke reis van 90 minuten in het drijvende restaurant.