R.I.P haarelastiekjes

“Throughout life, we’ve lost 5 cell phones, 150 tubes of lip gloss and 14.528.674 hair ties”. En dat laatste is zó waar. Dacht je een elastiekje mee te hebben naar je werk, eenmaal op werk ben je ‘m kwijt?! Of van die elastiekjes die op het moment suprême knappen. Serieus? Dit komt echt heel (HEEL) slecht uit. 

Toch mogen we enigszins blij zijn dat we die elastiekjes kwijt zijn geraakt. Haarelastiekjes zijn namelijk best wel slecht voor je haar. Als je je haarelastiekje té strak doet (ja, die 3e keer, wat af en toe wél lukt), is de kans groot dat er haren afbreken. Dat geldt al helemaal voor de haarelastiekjes met zilveren tussenstukjes. Een goed alternatief voor de haarelastiekjes is de Invisibobble. Dit is een rubberen elastiek die ervoor zorgt dat je haar minder tot niet afbreekt. Ook zet dit elastiek minder spanning op je haar, wat hoofdpijn kan voorkomen. En, heel fijn, het zorgt ervoor dat je niet zo’n irritant lelijke bobbel in je haar krijgt als je je haar de hele dag in een staart hebt gehad.

Heb jij je leven lang haarelastiekjes gedragen? Dan is de kans groot dat je je haar hebt beschadigd. Om dit te herstellen, dien je de juiste shampoo te gebruiken. Let er op dat . Maar je zou . Pop the bottles!

Voor alle elastiekjes die we kwijt zijn geraakt en nooit meer hebben gevonden: we hopen dat het goed met jullie gaat. Take care!

READ NEXT:
>
>
>