Rag & Bone leather skirt: broke or bargain?

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

Het toffe biker-gevoel weet Rag & Bone briljant samen te vatten met deze leather skirt. De ritsen, het materiaal, de pasvorm: deze leather skirt has it all. Combineer de skirt met je basic top (gaat vrijwel samen met elke kleur). Wil je ‘m wat chiquer upgraden? Combineer de skirt met je blazer en camisole. Ga je voor casual? Je sandalen en basic tops creëren een prachtige casual outfit.

Wat ons betreft hoort de leather skirt thuis bij je ultimate leather essentials! Hij is ideaal voor het iet-wat minder warme weer (met het echte warme weer is leer echt bijna niet te doen..). Je kan ‘m daarnaast ook dragen in de winter met een panty en sweater.

De look a like of de real deal Rag & Bone?

Even wat minder te besteden aan je outfits? We vonden deze te gekke variant op de Rag & Bone leather skirt bij Noisy Mag. Hij is bijna net zo tof als de Rag & Bone variant en creëert hetzelfde gevoel!

Rag & Bone

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Rag & Bone

2. Noisy May

[/red_box]