Redenen waarom je een imitatieleren broek wilt shoppen

Er zijn verschillende items waarvan wij vinden dat ze in je garderobe thuishoren. Een imitatieleren broek is daar zeker één van. Het is een item dat we al jaren in de winkels zien hangen en dat is niet voor niets.

1. Je kan het altijd dragen

De eerste reden dat je een imitatieleren broek wilt aanschaffen is dat je het eigenlijk altijd en overal kan dragen. Of je nou een zakelijke afspraak hebt of een normale werkdag, een leren broek kan je altijd dragen. Denk bij een geklede look bijvoorbeeld aan een nette blouse, blazer en hakken. Bij een dagelijkse look kan je kiezen voor een oversized trui met sneakers.

2. De broek houdt je warm

Een nep leren broek is ook perfect voor in de herfst en winter. De stof houdt je warm en zorgt ervoor dat je niet helemaal doorweekt bent als het regent. De stof stoot namelijk het water af. In tegenstelling tot denim dat water opneemt en ervoor zorgt dat jij de hele dag een natte broek hebt.

3. Het is comfortabel

Niet alle imitatieleren broeken zitten lekker, maar als je voor een stretch model kiest zit het item ook nog eens super comfortabel.

4. Het is een tijdloos item

Als je kijkt naar de fashion trends komt de nep leren broek altijd weer terug. Het ene jaar heb je hem meer gezien dan het andere jaar, maar het is een feit dat het item een echte klassieker is. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je een miskoop hebt gedaan, want als je hem nu niet aan kan, is het over een paar jaar weer in de mode.

READ NEXT
Ananas leer is here, en gaat een flinke game-changer worden
7 trends die je over 50 jaar nog steeds aan kan

[show_boutique_widget id=”799963″]

 

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK