Rood en roze combineren doe je zo

Hoewel er altijd werd gezegd dat rood en roze niet samen konden, is het tegendeel nu bewezen. Deze kleuren kan je juist goed met elkaar combineren! Als je nog een beetje aan deze stijl moet wennen, kan je er voor kiezen om eerst rode en roze accessoires met elkaar te combineren. Zoals een rode baret met een roze crossbody bag. Als je wel all the way wil gaan, kan je de look hieronder rocken.

It’s time to try something new!

In deze outfit combineren we een roze wollen trui met rode details met een rode pantalon. Een pantalon is ook de perfecte broek voor naar je werk! En de streep op deze pantalon zie je nu overal. All eyes on you als je deze trui en de pantalon ook combineert met deze rode clutch, de roze zonnebril en de sneakers met gekleurde sterren.

How to combine

Als je rood met roze combineert kan je beter wel een paar regels onthouden. Houd opvallende prints in je kleding achterwege, dat maakt deze look te druk. Als je jouw outfit sowieso iets te druk vindt, is het slim om er een neutrale kleur bij te dragen. Bijvoorbeeld een zwarte jeans met een (licht)roze top en een rode jas. Dat maakt de look voor iedereen draagbaar. 

Bekijk ook deze inspiratie voor leuke outfits:
Geen zin in zwangerschapskleding? Zo kleed je je in stijl
Deze stof mag echt niet ontbreken in jouw kledingkast
Items die wat ons betreft nooit uit de mode mogen raken

RIEM – DSQUARED2
SLEUTELHANGER – STRADIVARIUS
TRUI – & OTHER STORIES
BROEK – & OTHER STORIES
TAS – PULL&BEAR
ZONNEBRIL – SAINT LAURENT
LAARSJES – MARC ELLIS
PHOTO CREDITS  & OTHER STORIES