Rosefield lanceert een limited edition item en support daarmee de LGBTO community!

In juli, juni en augustus wordt wereldwijd de Pride gevierd. Een viering van vrijheid, jezelf mogen zijn en de liefde! Als ode aan de Pride lanceert Rosefield dit jaar een heel speciaal statement item, met een prachtig verhaal en support aan een goed doel. 

‘This one is for all the queens!’

Rosefield is het sieraden merk dat als missie heeft bij te dragen aan een warme, inclusieve samenleving. Daarbij willen ze graag iedereen aanspreken met een groot gevoel voor stijl en liefde voor accessoires, Rosefield is er echt voor iedereen! Eerder supportten ze al samen met Plan Internationaal jonge meiden en nu dragen ze samen met hun partner IGLYO de LGBTO community een warm hart toe; Rosefield lanceerde vorige week de limited Edition Dorothy Hoop. De oorringen zijn gezet met Swarovski kristallen in zachte pasteltinten. Rosefield: “Of je ze nu draagt als een subtiel signaal van support als zomers statement, this one is for all te queens!” En geloof ons, de hoops zijn prachtig!

Een donatie aan IGLYO om zo bij te dragen aan een inclusieve wereld

Bij aankoop van de Dorothy Hoops doneert Rosefield 50% van de opbrengsten aan IGLYO om zo bij de dragen aan een inclusieve wereld. Je shopt het item hier!

 

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rosefield (@rosefield)