Series van vroeger die we missen!

Ondanks dat we allang een bepaalde leeftijd gepasseerd zijn waarin kinderseries verleden tijd horen te zijn, moeten we eerlijk toegeven dat we sommige series van vroeger best missen. Natuurlijk kijken we ook best wel naar grote-mensen-programma’s, maar een een aflevering Saved By The Bell mag best, toch? Ken jij alle series hieronder nog?

Saved by the Bell
We hebben allemaal wel de avonturen gevolgd van Zack, Slater, Sleech, Kelly, Jessie en Lisa op Bayside High. Naast dat we allemaal een crush hadden op Zack, waren we ook altijd jaloers op het mooie haar van Jessie!

Fresh Prince of Bel-Air
Hier maakten we voor het eerst kennis met Will Smith. Nadat hij in een gevecht is beland, wordt hij naar z’n rijke familie gestuurd door z’n moeder. De gekste situaties komen voorbij omdat er best veel verschil tussen hen zit. Will zet de boel op stelten, zullen we maar zeggen.

Lizzie McGuire
Wie wilde nou niet Lizzie McGuire zijn? Wij in ieder geval wel! Ze wist overal goed mee om te gaan en bleef altijd zichzelf. Stiekem willen wij ook nog steeds een getekend alterego hebben net als Lizzie.  

Sabrina The Teenage Witch
Dit is eigenlijk een beetje TiTa Tovenaar maar dan de Amerikaanse versie. Sabrina Spellman gaat bij haar tantes wonen als ze erachter komt dat ze een heks is. Helaas moet ze nog veel leren, want niet elke betovering gaat even goed… Toen wij deze weer tegenkwamen op het internet hadden we echt zo’n; ‘Oh ken je dat nog?!’ momentje!

My Super Sweet Sixteen
Oke oke, eigenlijk is het niet echt een serie, maar deze hoort gewoon in het rijtje thuis. Hoe decadent we het allemaal ook vonden, het liefst keken we urenlang naar dit programma. De duurste feesten werden georganiseerd en je hoefde niet op te kijken als de jarige weer een dikke Range Rover kreeg. Eigenlijk vonden we het vervelende nesten, maar stiekem waren we gewoon jaloers!

Knofje
Ken je dit roodharige kleine meisje nog? De serie bestaat uit 6 afleveringen van 10 minuten. Je volgt het verhaal van Knofje die een broertje krijgt en dat vindt ze super spannend. Wij vonden dat eigenlijk ook best spannend toen we de serie keken.

Gemma Glitter
De challenge met de roltrap was onze favoriet, ondanks dat het programma over gezondheid ging. Daarnaast was alles roze! Van haar kleding tot nagels en van sieraden tot haar roze armband. Gemma Glitter blijft gewoon onze spirit animal.

De Familie Knots
‘Een kloddertje roze hier, een kloddertje roze daar!’ Deze zin krijgen we maar niet uit ons hoofd. Ben jij ook nog bekend met Tante Til, oma Knots, Hansje, neef Herbert, vader Vogel, buurman Pronk, opa Knots, Arend Vogel, Onkel X?

Otje
“Otje, ik ben Otje, en mijn vader die heet Tos”, ken je het riedeltje nog? Dit zegt eigenlijk al genoeg!

Madelief
We moeten gelijk denken aan ‘Madelief waar ga je heen?’ als we terugdenken aan deze serie. Madelief beleeft allemaal avonturen met haar vriend Jan Willem en vriendin Roos. Doordat ze zo fantasierijk is, is er altijd wel iets te beleven. Old school!

READ NEXT:

>
>

Source: