kantoorlook

Sieraden voor de werkplek: hoe je je kantoorlook opvrolijkt met glamour

Als je op zoek bent naar de perfecte outfit voor op kantoor, dan heb je natuurlijk andere criteria dan wanneer je lekker gaat optutten voor een feestje. Natuurlijk wil je je ook op het werk gewoon goed en zelfverzekerd voelen in de kleding en de accessoires die je draagt. Je moet het dan alleen net iets anders aanpakken. Voor het werk wil je een professionele look, iets minder opvallend, maar toch stijlvol en klassiek. En goede sieraden kunnen hier natuurlijk niet ontbreken. Maar welke sieraden horen dan absoluut bij de perfecte kantoorlook? Dat lees je hier! 

Subtiele oorbellen voor een professionele en complete look 

Voor op het werk ga je natuurlijk voor een iets subtielere look dan bij bijvoorbeeld naar een feestje. Wat betreft oorbellen kun je hier nooit missen met kleine oorhangers. Subtiel betekent absoluut niet saai trouwens! Je kunt ook met subtiele oorbellen verschillende looks en stijlen laten zien. Je kunt afwisselen met vormen, texturen en groottes. Hier is minimalisme wellicht de perfecte plek om te beginnen, zo kun je een complete earparty samenstellen en heb je ook al wat goede basics om te combineren met je statement pieces als je niet aan het werk bent.  

Maak een power statement met je ringen

Ringen kunnen een outfit helemaal compleet maken. Ze zeggen niet voor niets dat iemand eruit ziet ‘om door een ringetje te halen’. Een goede collectie ringen hoort dus absoluut bij je kantoorlook. Kies ook hier voor subtiliteit gecombineerd met elegantie. Een simpele ring met een mooi steentje of een klassieke zegelring is hier altijd goed. Je kunt ook verschillende ringen combineren voor wat extra glamour! 

Om het af te maken: een tijdloos horloge 

Last but definitely not least is het horloge. Een horloge heeft absoluut een ereplekje bij elke kantoorlook. Een horloge straalt professionaliteit en klasse uit en dat is precies wat je wilt laten zien op kantoor. Kies voor een klassiek horloge met een rechthoekig klokje en een gouden metalen band of ga voor een luxe look met een lederen bandje. Je kunt zelfs zilver en goud combineren: zo krijg je het beste van beide werelden, wel zo fijn als je niet kunt kiezen. Een goed horloge is een geweldige aankoop en een investering waar je lang van zult profiteren. Zorg dus dat je deze niet vergeet bij het samenstellen van de perfecte kantoorlook voor elke dag!