Sneaker lovers opgelet: Nike heeft een schoenenabonnement

Dat we abonnementen kunnen afsluiten op maaltijdboxen, bloemen en o horor de sportschool, wisten we natuurlijk al lang. Maar dat je een abonnement kunt afsluiten op schoenen, dat is ook voor ons nieuw. Nike komt met een schoenabonnement. Voor kinderen weliswaar maar ze overwegen het abonnement uit te breiden naar volwassenen.

Nike Adventure Club

Het abonnement heet Nike Adventure Club en bestaat nu alleen nog maar in Amerika en is bedoeld voor ouders met kinderen van 2 tot 10 jaar. Je betaalt bijvoorbeeld 20 dollar per maand voor vier paar schoenen per jaar. Elke keer als je klaar bent met de schoenen of als de kinderen eruit zijn gegroeid, stuur je ze terug en krijg je andere. Je kan ook kiezen voor een abonnement van 12 paar schoenen per jaar en dan betaal je 50 dollar per maand.

Online kiezen

Het idee achter het abonnement is dat kinderen snel groeien en dus regelmatig nieuwe schoenen nodig hebben. En volgens het merk is schoenen kopen met kinderen best een uitdaging en voorkomt dit abonnement het gedoe wat daarbij komt kijken. Je kijkt vanuit huis online welke schoenen je wilt en die worden dan naar je opgestuurd.

Keuzestress

Je kunt kiezen uit meer dan 100 modellen sneakers van Nike en Converse (Nike nam Coverse in 2003 over). Er zijn allerlei kleuren en stijlen maar je kan ook telkens voor dezelfde gaan omdat je kind die nu eenmaal fijn vindt zitten. Nike zegt dat de sneakers die niet meer worden gedragen worden gerecycled.

https://www.instagram.com/p/Bn6pFlLAVAE/