Spontaan lief zijn: zo doe je dat!

Spontaan iets liefs doen: we doen het eigenlijk allemaal net iets te weinig, terwijl iedereen het kan waarderen. Hoe leuk is het om een briefje met een lieve boodschap te krijgen? Een complimentje of gewoon een dikke vette knuffel? Zullen wij je iets verklappen? Het is nog veel leuker om het zelf te geven aan iemand.

Kaartje

Hoe vaak stuur jij nog zomaar een kaartje naar iemand? Wij kunnen het ons niet herinneren. En dat terwijl we vroeger niets anders deden. Stuur je moeder of beste vriendin eens een old school kaart om te laten weten dat je aan haar denkt. Dit kan vanaf een ver vakantieoord maar kan ook zomaar om te laten weten dat diegene veel voor je betekent.

Trakteren

Het is zo makkelijk. Je vriendin vertelt nét dat ze een boete heeft gekregen, dat ze een nieuwe fiets heeft moeten kopen omdat haar trouwe tweewieler weer is meegenomen. Geef haar een steuntje in de rug door eens te trakteren. Als is het een cappuccino, zoiets kleins laat toch zien dat je om haar geeft en rekening met haar houdt.

Memo

Heel cheesy, maar het is toch leuk als je ergens zo’n verdwaald briefje vindt met een lieve boodschap? Verras zelf eens iemand.

Complimentje

We geven eigenlijk veel te weinig complimentjes. Hoewel je misschien best vaak vindt dat iemand er leuk uitziet, je zegt het niet snel. Toch vinden we het stiekem allemaal leuk om een complimentje te krijgen.

Cadeautje

Ken je de vriendschapskettinkjes van vroeger nog? Zo’n hartje dat dan door midden was gebroken, jullie droegen allebei een deel van het hart en als jullie samen waren, dan was het hart compleet. Kinderachtig? Nee hoor, My Jewellery heeft een armbandje ontworpen met hetzelfde idee. En deze zien er ook nog heel leuk uit.

WINNEN!

Wij weten hoe leuk het is om dingen te geven. Daarom geven wij 12 armbandjes van My Jewellery weg. Volg @Monstyle.nl op Instagram en laat ons weten met wie jij dit armbandje gaat delen!