Spotted by Manon: Ralph Lauren striped sweater

In overvolle winkels zie je gemakkelijk toffe dingen over het hoofd. Manon helpt je op weg en trekt iedere week de mooiste en coolste items uit de rekken. Dit keer spotte Manon dé wardrobe essential: de Ralph Lauren striped sweater!

Ralph Lauren striped sweater

Streepjes zijn het toppunt van Parisian chic. Sterker nog: streepjes zijn de reden waarom Franse vrouwen in spijkerbroek er chiquer uitzien dan alle andere vrouwen in spijkerbroek. De striped sweater is een stijlvol en tijdloos item dat je gewoon in je kledingkast MOET hebben. Bovendien is dit de enige print die je schaamteloos met iedere andere print kunt combineren zonder dat het te druk wordt. Manon heeft al een aantal gestreepte items in haar kast hangen, maar met de winter in ’t vooruitzicht kon een sweater met streepjes natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig vond ze het perfecte exemplaar van Ralph Lauren! Benieuwd wat er nog meer op Manon’s wishlist staat? Klik dan even hier!

P.S. Streepjes gaan pérfect met parels samen. Wij vonden prachtige Dior earrings look-a-likes! 

ralph lauren striped sweater

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

Denim & Supply Ralph Lauren

[/red_box]