Steal The Look: Basics & Knitwear

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag laten we zien hoe je de hipste kleur van dit seizoen draagt in de vorm van je favoriete kledingstuk van het aankomende seizoen: comfy knitwear!

Basics & knitwear

Deze comfy look creëer je op een wel heel simpele manier: pak je zwarte jeans, little black bag en een basic top (wardrobe essential!) en combineer deze met je favoriete knitwear! Wanneer je knitwear over je top draagt, is dit niet alleen extra warm, het geeft ook een edgy randje aan je outfit! Smaragdgroen is hipper dan hip aankomend seizoen (Manon zag het al aankomen!) en als je dan toch hip aan het wezen bent, zie dit dan als de uitgelezen mogelijkheid om die prachtige pointy loafers aan te schaffen! Hier en hier schreven we al over het perfecte paar puntige stappers.

P.S. Aankomend seizoen staat in het teken van knitwear, het liefst oversized. Lees er hier alles over!

green-knitwear

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Mango

3. DL1961

4. Mango

5. Selected

6. Sophie by Sophie

[/red_box]

source: Ellen claesson