Steal The Look: Black And White Fall

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! De look van vandaag staat in het teken van black and white fall outfit in de herfst. 

Een black and white fall outfit is bijna hetzelfde wat de all-black outfit voor ons normaal gesproken is: altijd goed! Maar ook al werk je alleen met wit en zwart, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Black and white Fall

Why it works: black and white fall

Voor een black & white look is het belangrijk dat je balans in je look houdt. Zorg er dus voor dat donker en licht in de bovenste en onderste helft van je outfit combineert.

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Zara

2. Lee

3. Orelia

4. Asos

5. Glamorous

[/red_box]