Steal The Look: Black & White Festival Outfit

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Deze black & white festival outfit is simpel maar toch hartstikke edgy!

Black & white festival outfit

Oké, dit is niet een outfit die je alleen naar een festival aan kunt. Het werkt ook prima als shoppen-met-vriendinnen-outfit of makkelijk-om-te-toveren-tot-party-outfit-outfit. En daar houden we van. Want mocht je tickets hebben weten te bemachtigen voor Lowlands, dan zit je gebakken met deze look. Heb je minder geluk? Ook dan kun je je vandaag laten inspireren door deze look! Dat zwart/wit een kleurencombinatie is die we al jaren voorbij hebben zien komen, en die waarschijnlijk ook nog lang niet uit het straatbeeld zal verdwijnen, betekent niet dat deze look saai is. Alles behalve dat. De vlakverdeling van de top en het gebruik van verschillende materialen (zowel in de top als in de totale look) zorgen ervoor dat ondanks het gebrek aan kleur de look nooit saai wordt. Voor een festival zouden wij kiezen voor een stoere boot, maar voor een avondje stappen zouden we de boots omruilen voor een lekkere killer heel. En met deze tip van Manon hoef je je dan in ieder geval geen zorgen te maken dat je pijn in je voeten krijgt!

Benieuwd naar nog meer kleurencombinaties die eigenlijk altijd goed zijn? Manon vertelt je er alles over!

festival_look

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Samøe  Samøe

2. Dark pink

3. Jacqueline de yong

4. Ray-Ban

5. Primeboots

[/red_box]