Steal The Look: Boxy jacket

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag laten we je een te gek boxy jacket zien (een look om verliefd op te worden)!

Boxy jacket

Van deze look worden we zo happy! Een goede balans tussen herfstig en casual sexy. De jeans, de sweater, de black bag… En dat in combinatie met het perfecte boxy jacket en bijpassende heels zorgen voor the match made in heaven autumn. Je kunt het boxy jacket ook weglaten en inruilen voor een vrolijke cape. Draagbaar bij iedere outfit! Ben je niet zo thuis in de gekke printjes, maar zoek je toch een hippe (en vooral warme) jas? Check dan deze lieve pink coat! Heb jij je perfecte jas voor het aankomend seizoen al gevonden?

boxy jacket

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Filippa K

3. Patrizia Pepe

4. Mango

5. Karen Millen

[/red_box]