Steal the Look: cashmere summer sweater

Sweaters in summer zijn in de vorm van een cashmere summer sweater helemaal geen gek idee. T-shirts en luchtige tops in de zomer en dikke heavy knits in de winter, gelukkig is de tegenwoordige fashion niet zo zwart/wit. De inbetween cashmere summer sweater is een perfect tussendoortje! Een zachte, niet te dikke summer sweater is hartstikke veelzijdig en alles behalve grandmother’s material.

Voor een moderne look match je een soepele inbetween cashmere summer sweater  bijvoorbeeld met een vrouwelijke (maxi)skirt. Meer van het laid-back? Probeer eens een combi zoals hieronder waarin je een dunne knit in een lichte kleur met een vale zwarte skinny jeans, stoere laarsjes en een chique hoedje combineert.

 

Cashmere summer sweater

Why the Cashmere summer sweater look works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een camelkleurige cashmere summer sweater wordt gecombineerd met stoere laarsjes en een chique hoedje?

Why it works: Hoe casual je look ook is, met een goede hoed en stoere boots (liefst met een puntige neus) wordt ‘ie binnen no-time super rock ’n roll.

 

Shop de items hier

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Topshop

2. Gina Tricot

3. Asos

4. & Other stories

5. Taupage

[/red_box]