Steal The Look: Grey and blue

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag laten we de prachtige kleurencombinatie van grey and blue zien!

Grey and blue

Grijs en blauw zijn twee kleuren die prachtig met elkaar matchen. Ben je, net als wij, fan van fifty shades of grey (ehm, we bedoelen niet die film, maar de kleurencombinaties!)? Ja? Heel goed! Grijs is namelijk een fantastische basiskleur en valt met vrijwel iedere kleur te combineren (en dus ook met verschillende tinten grijs!). Toch denken we dat blauw één van de kleuren is die het mooist bij grijs aansluit. Draag verschillende tinten grijs over elkaar heen en combineer deze met accessoires met een blauw tintje (denk aan een hoofddeksel, een tas of schoenen).

P.S. Blauw staat ook prachtig in combinatie met zwart!

grey and blue

Shop de items hier:

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Forever21 2. Selected Femme 3. Adidas 4. Rag & Bone 5. Reiss 6. Vero Moda 7. Ted Baker

[/red_box]

Source: Soraya Bakhtiar