Steal The Look: Grey Maxi Coat

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! De look van vandaag laat zien dat een goed paar loafers alles behalve tuttig is!

Maxi Coat

Wij zijn gek op looks die van top tot teen in één kleur zijn, zoals je in de Steal The Look van vandaag ziet! We hebben al vaker geschreven over onze liefde voor een all black outfit, maar einde zomer werkt een parelgrijs misschien wel beter. Het item om alvast toe te voegen aan je garderobe is een maxi coat, een item dat we vorig seizoen al voorbij zagen komen en voorlopig nog wel even in het straatbeeld blijft! Om je outfit toch wat kleur te geven kun je kiezen voor een accessoire in een rijke kleur. Maak je look af met pointy flats, comfortabel maar tres chic!

P.S. Heb je deze 10 comfortabele pointed flats al gezien? 

all_grey copy copy

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Issa

2. Asos

3. Roxy

4. Asos

5. Rut&circle

[/red_box]