Steal The Look: Pinstripe pants

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag laten we je zien hoe je een klassieke pinstripe pants op een casual manier kunt dragen! 

Pinstripe pants

Het is de week van de streepjes op de redactie! Daar hoort de klassieke krijtstreep natuurlijk ook bij (en streepjes are made to be casual chic)! Volgens ons is dit dus de perfecte office look… Combineer ‘m met een witte blouse, maar draag er een trui overheen om het geheel net iets meer casual te maken. Geef je look eventueel een sportief randje door voor sneakers te gaan en maak het classy met deze boy bag. Benieuwd waar je de perfecte Adidas knock-offs voor een mooi prijsje kunt scoren? Kijk dan even hier!

P.S. Deze stoere Saint Laurent leren broek al gezien?

pinstripe pants

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Only

3. River Island

4. Adidas

5. Forever21

6.  Mango

[/red_box]

 source: Stylista.no