Steal The Look: pointed ankle boots

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag laten we zien hoe pointed ankle boots een casual look een edge kunnen geven!

Pointed ankle boots

Hoe zorg je ervoor dat een casual look (lees: skinny jeans, T-shirt en zwarte blazer) toch een rock ’n roll randje krijgt? Juist. Met pointed ankle boots! Door de punt, het lakleer en de veters hebben de boots een sexy uitstraling en dat kan deze look zeker gebruiken! Om je look verder nog net dat beetje extra te geven kun je gebruik maken van de zogenaamde scarf necklace, dit is een ketting in de vorm van een dunne sjaal (of een dunne sjaal in de vorm van een ketting, het is maar net hoe je het wilt zien!). Wij vonden een super fijn exemplaar met gouden sequins (waarom ook jij je aan sequins moet wagen lees je hier!)!

P.S. Benieuwd hoe je twee dagen achter elkaar hetzelfde kunt dragen, zonder dat het opvalt?

scarf necklace

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Asos

2. Selected Femme

3. Mango

4. Diesel

5. Fame on you

[/red_box]

Source: Caroline Sandström