Steal The Look: Polkadot jeans

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag vertellen we je tot in de puntjes hoe je deze polkadot jeans kunt combineren!

Polkadot jeans

Stipjes zijn gezellig! Ze vallen lekker op en geven een interessante twist aan je outfit. Dit exemplaar van Stella McCartney is een goed passende, relaxte jeans. De lichtblauwe kleur is makkelijk te combineren met een blazer, een leren jasje of een casual vest. Het leuke aan de deze look is dat je ‘m zelf na kunt maken! Nog een paar oude jeans in de kast liggen die je eigenlijk niet zo vaak meer draagt? Met een pot oude verf, en een rond voorwerp kom je al een heel eind. Super easy! Kijk alleen uit dat je deze broek niet met teveel printjes combineert.

P.S. Kijk hier als je nog op zoek bent naar een leuke legging met een catchy print!

polka-dot-jeans

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Stella McCartney

2. Mango

3. Mango

4. Mango

5. New Look

[/red_box]