Steal The look: Suit up

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag staat in het teken van een zeer elegante look!

Suit up

Wat moet je nou aan naar dat ene familie diner, een sollicitatiegesprek, een werkafspraak of gewoon naar de supermarkt? Juist, een pak! Oke, oke… Je hoeft echt geen driedelig pak aan te schaffen. No worries! Als je netjes voor de dag wilt komen, zonder het gevoel te hebben overdressed te zijn moet je het volgende doen: schaf een goed passende pantalon of nette zwarte broek aan, combineer deze met een getailleerd jasje en een paar sexy hakken. Om het geheel af te maken zet je een zonnebril op je neus en hang je een tas om je schouders. Voila, het pak anno 2014.

suit.up

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Zara

2. Mango

3. Le specs

4. Stella McCartney

5. River Island

[/red_box]