Steal The Look: Sweatpants Chic

MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren!

Sweatpants: yay or nay?

Tja, het blijft een ding: met je sweatpants de straat op. Het voelt toch een beetje als het item dat je draagt als je richting sportschool gaat waarin je op zondag naar de supermarkt sjokt, maar geloof ons: het kan ook anders! Je moet alleen een klein beetje aandacht besteden aan de items waarmee je dit kledingstuk combineert. De truc is: balans. Je sweatpants is super comfortabel en casual, dus die kant van de weegschaal zit meer dan vol. Wil je  je outfit weer in balans brengen, dan moet er dus een flinke tegenhanger bijkomen. Dat kan in de vorm van super vrouwelijke of sexy items, zoals een goed paar hakken of een mooie zijden blouse. Het materiaal is belangrijk, een katoenen top heeft namelijk veel meer een casual vibe dan een zijden variant. Dan is het ook nog zo dat niet elke sweatpants even geschikt is om als item aan je dagelijkse garderobe toe te voegen. Een super baggy model met wijduitlopende pijpen is heerlijk op de bank, maar daar wordt echt niemand knapper van. Kies liever een ‘skinny’ model, met mooie platte waistband, die het liefst ook nog een beetje aardig is voor je billen.

sweatpants

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. NLY trend

3. Object

4. Buffalo

5. Asos

[/red_box]