Steal The Look: Varsity Jacket

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! De look van vandaag staat in het teken van een Varsity  jacket! 

Deze look laat zien hoe je een varsity jacket klassiek en casual draagt. Laat je niet misleiden door de high school uitstraling. Het jasje kan ondanks dat super klassiek en vrouwelijk zijn. Denim, wit en zwart werken perfect samen met het jasje waardoor je de look rustig en stijlvol houdt.

Varsity jacket

Why it works: varsity jacket

Een varsity jacket heeft een stoere, wat jongensachtige uitstraling. Combineer het jack met killer heels en een skinny jeans om je look een vrouwelijke touch te geven!

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Mavi

3. New Look

4. Whistles

5. Sophie By Sophie

6. Made

[/red_box]