Stella McCartney + Adidas = StellaSport

Stella McCartney en Adidas sloegen 10 jaar geleden voor het eerst de handen ineen met de Adidas by Stella McCartney-lijn. Met succes; de samenwerking bleef zich herhalen en de collecties bleven verkopen. Nu, 10 jaar later, zoeken de merken elkaar opnieuw op. Niks nieuws zou je misschien denken, maar daar heb je het mis!

StellaSport

De nieuwe collectie van Stella en Adidas, StellaSport, kenmerkt zich door het vele kleur gebruik, de iets jongere doelgroep die aangesproken wordt én (driewerf hoera) de prijzen die beduidend lager liggen dan normaal. De prijzen varieren van € 15 tot € 80 en daarmee wordt de lijn opeens wel heel bereikbaar.

“Deze collectie is gebaseerd op sport en technologie, zonder concessies te doen aan stijl”, zegt McCartney. “De ontwerpen onderstrepen je persoonlijkheid en vullen je leven aan. Mode en sport zijn immers een belangrijk deel van ons leven.”

De StellaSport collectie bevat tanktops, beha’s en leggings van Climalite, een sneldrogende stof. Daarnaast kun je ook bij Stella terecht voor petten, kniekousen en rugzakken. En, last but not least, de collectie belooft self-laced sneakers. Wat daar precies mee bedoeld wordt is ons nog niet duidelijk dus we wachten met smart op de lancering. De collectie zal vanaf 15 januari te koop zijn in de winkels van Adidas, Topshop en Nordstrom.