Styled by Manon – Deze laarzen moet je hebben

Een all black outfit is perfect als je even niet weet wat je aan moet doen. Pak al je black items erbij êt voilà, je hebt een super fierce look!

Maar als je all black outfit een beetje saai vindt, kun je het makkelijk upgraden met gave schoenen of een tas bijvoorbeeld.  Zo kun je voor de rest simpel gekleed zijn, maar met deze te gekke schoentjes lijkt het alsof je super veel moeite in je outfit hebt gestopt.

En schrik niet ladies: deze prachtige booties zijn gewoon van de ASOS. Dus haal ze snel voordat ze weg zijn!  De rest van de outfit is sexy en toch classy. Het is bijna lente en dat betekent dat de bralettes weer weer te voorschijn komen. Omdat alleen een bralette onder een blazer een beetje heftig kan zijn, Dragen we er een sheer topje op.

Deze prachtige blazer van Saint Laurent is to die for! en staat perfect op een basic, zwarte skinny. Omdat de schoenen de uitblinker in de look zijn, kiezen we voor rustige tas, zoals deze mooie Chloé tas. En welke all black outfit is compleet zonder een grote, zwarte zonnebril?

Nu dat je de basics hebt, gaan nog een stapje verder…
> Styled by Manon – Zo maak je een simpele outfit rock & roll
Yay! Er is weer een nieuwe functie op Instagram!

[show_ms_widget id=”35978704″ image_id=”41834720″ width=”700″ height=”2000″]

SHOP HIER
BLAZER –
TOP – STRADIVARIUS
BRALETTE –
BROEK –
ARMBAND –
NAGELLAK –
TAS –
SCHOENEN –
ZONNEBRIL –

 

PHOTOCREDITS : REYNOLDSANDROWE