Styled by Manon – Dit is de nieuwe manier om je denim jacket te dragen!

We vallen maar gelijk met de deur in huis. Het spijkerjasje wordt hot, hot hot!!! Elke lente vragen we ons stiekem af of het dit jaar misschien wel klaar is met het spijkerjasje. Gelukkig is dat dit jaar niet het geval en zien we misschien wel de leukste versie ooit!

Statement spijkerjasjes. Hoe kan het ook anders. De statement spijkerjasjes zien we met kraaltjes, patches, pins, teksten en ook hele kunstwerken op de achterkant! Dat is nog eens leuk om te dragen.

In dit lookje hebben we gekozen voor een . Dit maakt het spijkerjasje eigenlijk nog stoerder en vrouwelijker tegelijk. Om dit jasje nog wat extra stoerder te maken dragen we er een onder, want ja ook dit seizoen is denim on denim een heel goed idee. Het liefst dragen we een spijkerrokje met blote benen, maar we kunnen nog niet voorspellen of het een warme lente wordt en daarom hebben we er nog een panty bij gedaan.

Wil je weten welke panty’s je onder welke rokjes moet dragen? Lees dan dit artikel! Om deze stoere look af te maken dragen we er een paar gave onder en met een vette tekst, want ook dat is een trend die we gespot hebben!

Spreken deze lookjes jou wel aan? Lees dan deze artikelen!
Zo draag je een cropped flared broek!
Styled by Manon – Shirting
Styled by Manon – Colbert voor everyday glam

[show_ms_widget id=”35975756″ image_id=”41830643″ width=”700″ height=”2000″]

SHOP HIER
DENIM JACK –
T-SHIRT  –
ROKJE  –
PANTY –
HORLOGE –
RING –
TAS – TOPSHOP
SCHOENEN – TOPSHOP

 

PHOTOCREDITS : MYFASHIONKINGDOM