Styled by Manon – Het perfecte zwarte T-shirt

Het zwarte T-shirt is een echte alleskunner. Of je hem nou draagt onder een blazer naar je werk, of bij een toffe jeans met een stel hakken als je uitgaat, het is zo’n altijd-goed-item waarvan je er altijd een of meer in je kast van nodig hebt. We kunnen eigenlijk niet zonder..

Maar zeg nou eens eerlijk: hoeveel heb je nu al uitgegeven aan zwarte T-shirts van bekende winkels als ZARA en H&M, die na een maand of twee eigenlijk al afgedragen zijn? Ja, dat dachten wij al, een fortuin. Daarom is het goed om een keer te investeren in een (waarschijnlijk) wat duurder exemplaar, die veel langer meegaat. Dit merk heeft er zo een: ACNE, natuurlijk. Verbaast ons niets.

En die draag je met, wat anders, een bomber. Daaronder steek je je killer legs in een jeans met aan je voeten knappe sneakers. Een tas om je schouder en klaar is kees. Jij kunt de deur weer uit, inclusief het perfecte zwarte T-shirt waar je (als het goed is) nog jaren van kunt genieten. Shop dit knapperdje, en de rest van de items, hieronder.

Toch wel een beetje klaar met witte sneakers?
Dan wil je deze

Nog zo’n perfecte jeans shoppen?
Zo vind je ‘m

Nog een nieuwe IT-bag nodig?
Deze mag deze zomer niet aan je arm ontbreken

[show_ms_widget id=”35984206″ image_id=”41841859″ width=”700″ height=”2000″]

BOMBER – &OTHER STORIES
T-SHIRT – ACNE
BROEK – SELECTED FEMME
HORLOGE – ARMANI
TAS – CHLOÉ
SCHOENEN – FILLING PIECES
ZONNEBRIL – TOPSHOP

 

PHOTOCREDITS : JUSTTHEDESIGN, AMAZINGOUTFITS