Styled by Manon – Hiermee wordt iedere outfit een succes

Deze mooie look is vrij subtiel, maar de boots maken de outfit nog mooier om naar te kijken! Houd jij van subtiele outfits en val je liever niet té veel op, maar wil je toch eens iets anders proberen? Dan is deze look perfect voor jou. Laarsjes in het rood en in het zilver zullen veel gezien worden dit najaar. Je schoenen mogen zeker wel opvallen! Ook deze statement boots zijn een echte eyecatcher, niet door de kleur, maar wel door de vele leuke steentjes en studs.

Shoes speak louder than words

De kakigroene blouse gecombineerd met de zwarte broek is eenvoudig, maar door de laarsjes is je outfit een stuk stijlvoller. De Gucci riem laat je outfit extra shinen. Mocht je de Gucci riem iets te prijzig vinden, bekijk dan deze riemen eens.

Knoop de blouse niet tot het bovenste gaatje dicht maar laat hem een stukje open vallen. Op deze manier kan je er meerdere mooie kettinkjes onder dragen die hierdoor ook beter opvallen. Meerdere kettingen bij elkaar zijn ook een trend voor dit najaar! Check hier nog meer sieradentrends. Bekijk en shop de outfit hieronder. 

Vind hier meer outfit inspiratie:
Zo draag je kant op een stijlvolle manier
Het item voor iedereen die niet van rokjes houdt
Deze schoenen draag je onder een flared jeans

 

[show_ms_widget id=”35989690″ image_id=”41848792″ width=”701″ height=”2301″]

KETTING: H&M
RIEM:
ZONNEBRIL:
SHOUDERTAS:
JEANS:
BLOUSE: H&M
SCHOENEN: FREE PEOPLE
PHOTO CREDITS: WOMAN_REVOLUTION