Tom Wood Zegelringen

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind. Vandaag laten we je een briljante look-a-like zien van de Tom Wood zegelringen!

Tom Wood zegelringen

De zegelringen van Tom Wood zijn een ware hit onder bloggers en andere fashion-minded dames. Manon heeft ook regelmatig twee van deze knappe jongens aan haar vingers! De ringen zijn ontzettend stoer maar toch heel minimalistisch en clean, een combinatie waar we hier op de redactie eigenlijk altijd heel blij van worden. De ringen hebben alleen wel een flink prijskaartje en aangezien ze eigenlijk het leukst zijn als je er meerdere aan een hand hebt, kan dit aardig oplopen. Gelukkig vonden wij een fantastische knock-off bij Topshop en (hoera!) daar heb je er meteen drie als pakket te pakken. Omdat de ringen niet van echt zilver gemaakt zijn, kan dit af gaan geven op je hand. Niemand wordt blij van zo’n groene waas om je vingers, maar daar is een makkelijke oplossing voor te vinden! Smeer een beetje blanke nagellak aan de binnenkant van je ring (en een beetje aan de buitenkant op het gedeelte dat in de binnenkant van je hand zit) en je ring zal niet meer afgeven of verkleuren. Zo heb je veel langer plezier van je ringen!

tom wood zegelringen

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Tomwood

2. Topshop

[/red_box]

source: Thefashionguitar.com