Trendalert: florals are back to stay

Floral dresses zijn AAN! Misschien denk je bij een floral dress aan de soepjurk van je oma, maar dat moet je heel snel vergeten! De klassieke bloemetjesjurk heeft een make-over gehad, en wij vinden dat helemaal prima! Hierbij de inspiratie om deze fijne florals te combineren met die leuke jas die je al even niet hebt gedragen.

florals

Shop de look hier:

[show_shopthepost_widget id=”1416531″]

 

Deze casual look is volgens ons perfect om iédere dag te kunnen dragen. Stoer, edgy maar toch zeker ook sexy door de bare legs you’re showing off! De nike Cortez sneaker is een echte go-to voor je garderobe. Witte- en zwarte sneakers vormen de basis van je sneakercollectie, en dit Cortez exemplaar heeft beide. De stompe neus maakt ‘m extra vrouwelijk waardoor hij prima te combineren valt met zowel jurkjes, rokjes of broeken. Combineer een print met effen items en probeer altijd tenminste drie kleuren in een outfit te verwerken. Zo zorg je ervoor dat je opvalt tussen de crowd. Een paar mooie, grote oorbellen will do the trick! Niets meer toevoegen dus, you’re good to go.

florals

Shop de look hier:

[show_shopthepost_widget id=”1416532″]

How to: een bloemetjesjurk dragen naar werk, maar wel zó dat het chic blijft. Well, we’ve got ‘em! Combineer het jurkje met high heels, classy accessoires en een felgekleurde it-bag. Doe er een nette coat over en je bent back in business. Tip: ben je lang en is het jurkje voor je gevoel nét te kort voor de gelegenheid? Doe er dan een 40 denier panty onder. Zorg er wel voor dat je schoenen dezelfde kleur zijn als de panty, om een zwarte-pieten-kostuum te voorkomen.

florals

Shop de look hier:

[show_shopthepost_widget id=”1416535″]

Voor een avondje uit, ja je gelooft het bijna niet maar het is toch echt zo, is een floral dress ook een prima outfit! Combineer een zwart bloemenjurkje met een 20 tot 40 denier panty en een leather jacket als basis. We hebben in dit geval gekozen voor sneakers, omdat die veel handiger zijn voor het showen van je moves! Deze prachtige tas van Glamorous is een top accessoire voor tijdens het stappen, en met een blikvanger ring kun je ook sierlijk van je cocktail nippen.

READ NEXT:
Dit zijn ze: de voordelen van high heels!
Zo nail je de classic bomber!
5 type coats die iedere vrouw nodig heeft