Trucs om bh leed te verzachten

Wij vrouwen hebben allemaal wel eens last van bh leed. Een beugel die uitsteekt, bandjes die steeds weer super los gaan zitten, het is allemaal super vervelend, maar er is een grote kans dat je bh struggles straks verleden tijd zijn. Let op!

1. BH clip
Als je een bh clip gebruikt kun je de bandjes aan de achterkant laten kruizen. Zo kun je jurkjes aan met een gedraaide rug. Top!

2. Naaien
Naai een bh in je nieuwe jurk. Als het jurkje een open rug heeft zie je daar zo niks van. Knip de bh band en de bandjes af en stik hem in de voering. Dit kan dus alleen als je jurk een voering heeft.

3. Snijdende bh bandjes
Heb je ook vast last van snijdende bh bandjes? Gebruik een slaapmaskertje om dit leed te verzachten. Knip het masker doormidden en schuif onder beide bandjes een uiteinde van het masker. Van dat snijdende gevoel heb je zo in ieder geval geen last meer.

4. Wassen
Je kunt je bh het beste met de hand wassen, ze mogen namelijk niet in de droger. Hang ze in de open lucht. Zorg alleen dat ze niet aan een wasrek hangen, zo verliest de bh zijn pasvorm.

5. Opbergen
Berg je bh’s op met beide cups open. Stop nooit de ene cup in de andere. Daarmee vernietig je de vezels in de cups. Het maakt de randen van de cups hobbelig en je verkort zo de levensduur van de bh.

READ NEXT:


Modelessen die we van onze mannen kunnen leren

Source: lookdujour