10 Netflix tips voor een heerlijke day-off

Heerlijk een dag extra lang weekend! Met het drukke leventje dat we allemaal leiden komen we vaak niet aan ontspanning toe, lekker een hele dag een serie wegkijken zit er voor velen van ons niet in. Maar vandaag gaan we het toch doen! Het is tijd om even helemaal te ontspannen met deze (nieuwe en oude) films en series op Netflix!

1 Ginny en Georgia

De welbekende serie die ook wel wordt vergeleken met Gillmore Girls; Ginny en Georgia de serie is helemaal hot! De serie vertelt het verhaal van de moeizame moeder-dochterrelatie tussen 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Ginny leidt eindelijk het ‘perfecte’ leventje in New England, nadat ze jaren van stad naar stad verhuisde, maar helaas blijft het verleden van haar moeder hun achtervolgen.

2 The bold type

Dé perfecte serie voor de liefhebbers van magazines, want deze serie is volledig geïnspireerd op het leven van voormalig hoofdredactrice van Cosmopolitan; Joanna Coles. Drie vriendinnen werken samen op dezelfde redactie van het tijdschrift Scarlet, en daar gebeurt nogal eens wat! Een serie over liefde, mode, seks and a lot of fun!

3 Dare me

Dare me, een spannende trailer-serie die op spanningsniveau ons doet denken aan You. Dit is niet zomaar een serie over cheerleaders, want na de komst van een nieuwe coach wordt de sfeer in het team drastisch op de proef gesteld. Geheimen zorgen ervoor dat relaties op de proef worden gesteld en dat maakt de serie steeds spannender en donkerder.

4 Chesapeake Shores

Even heerlijk wegkijken met Chesapeake Shores. De serie staat al een tijd op Netflix en heeft maar liefst 4 seizoenen. Dit is dé perfectie romantische dramaserie waarbij je je gedachten even op 0 kan zetten. Het verhaal gaat over een familie die na een aantal jaren weer allemaal terug bij elkaar komt in het prachtige Chesapeake Shores; na het kijken van deze serie wil jij direct je spullen pakken en in Jess haar AirBnB onvernachten!

5 Just say Yes

NIEUW! Deze Nederlandse film staat nog maar net op Netflix, en de hoofdrolspeelster is niemand minder dan Yolante Cabeau. En ladies, ook mogen we in deze romatische comedy weer genieten van Jim Bakkum! De film draait om Lotte, die op nationale televisie wordt gedumd door haar ex-vriend. Haar zus lijkt alles voor elkaar te hebben en dat zit haar niet lekker. Want waar is haar geluk?

6 Madame Claude

Deze Franse film staat nog maar net op Netflix. Het speelt zich af in de jaren 60 in het romantische Parijs, waar de invloed van Madame Claude verder reikt dan de wereld van sekswerk, tot een jonge vrouw de boel dreigt te veranderen.

7 Biggie: I got a story to tell

Als je zin hebt in een vette docu, dan is ‘Biggie: I tot a story to tell’ een echte aanrader. In deze docu over The Notorious B.I.G., in zijn avontuur van zijn leven op straat naar the king of rap zie je beelden en interviews die nog nooit eerder zijn gereleased.

8 Malcolm & Marie

De film met prachtige Zendaya en John David Washington, gaat over een stel dat na een intense nacht een dieptepunt in hun relatie bereikt. You love it or hate it, want deze film heeft ook genoeg kritiek over zich heen gekregen. Maar alleen al de acteerkunsten van deze twee is het kijken waard.

9 Yes day

Een film kijken met de familie? Dan is Yes day perfect! In deze film moeten de ouders de hele dag ‘Ja’ zeggen tegen hun kind, stel je voor dat je zusje een dag alles mag doen wat ze wil?

10 Firefly lane

Een vriendinnen-serie waarin geswitcht wordt tussen de jaren 70, 80 en begin 00’s. Hierdoor zie je een prachtige vriendschap opbloeien; van onzekere tieners tot aan volwassen vrouwen. Hier komen feestjes bij kijken, familieproblemen, werkproblemen, relatieproblemen maar ook veel liefde!

Geniet van jullie vrije dag girls en laat via onze socials weten welke jullie favoriet is!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites