Rosalie Boonstra

Unieke avondjurk van ontwerpster Rosalie Boonstra geveild voor Female Cancer Foundation

Vanaf deze maand is in de Amsterdamse VENTUNO skylounge ‘DRESS UNO: Rosalie’s Red Number’ te bezichtigen. Deze exclusieve avondjurk is een creatie van opkomend ontwerptalent Rosalie Boonstra. Om geld in te zamelen voor Female Cancer Foundation, dat zich inzet voor een wereld zonder baarmoederhalskanker, wordt de jurk geveild. Er kan op de avondjurk geboden worden tot 1 mei 2024.

Vanuit de ambitie om jong en opkomend Nederlands haute couture-talent een platform te bieden, is Ramzy Group – eigenaar en initiatiefnemer van VENTUNO – in samenwerking met Iconomic Amsterdam het DRESS UNO platform gestart. Ontwerper Rosalie Boonstra (26 jaar) is de eerste die dit platform ter beschikking heeft gekregen. Zij ontwierp een jurk die een avant-gardistische Amsterdamse twist geeft aan de glamoureuze geest van New York in de roaring 20’s en tegelijk ook aansluit bij de uitgelaten en bruisende sfeer van de feestdagen. Topfotograaf Roger Neve is speciaal uit New York overgekomen om ‘DRESS UNO: Rosalie’s Red Number’ vast te leggen. Gedragen door Nederlands model Eva van Triet, versmelt het bijzondere avondjurkontwerp van Rosalie Boonstra door de lens van Neve op organische wijze met het interieur van VENTUNO.

De recent geopende Amsterdamse skylounge VENTUNO viert de vrouw

Vanuit die gedachte wordt niet alleen (opkomend) vrouwelijk talent gesteund, maar ook goede doelen die het welzijn van vrouwen centraal stellen. Jaarlijks wordt bij meer dan 500.000 vrouwen baarmoederhalskanker vastgesteld, waarvan ruim 80 procent in ontwikkelingslanden leeft en ongeveer de helft de ziekte niet overleeft. Baarmoederhalskanker is goed te voorkomen en bij een tijdige diagnose en behandeling zelfs volledig te genezen. Het wrange is dat juist dat vaak niet beschikbaar is in ontwikkelingslanden. Female Cancer Foundation zet zich in om dit te veranderen, een doel dat Ramzy Group van harte steunt. De prachtige creatie van Rosalie Boonstra is een absolute eye-catcher bij binnenkomst van VENTUNO en vraagt daardoor direct aandacht voor de boodschap van Female Cancer Foundation. De prachtige jurk wordt tot 1 mei 2024 ter veiling aangeboden. De hoogste bieder krijgt de jurk – custom made door Rosalie Boonstra – en een volledig verzorgd diner voor twee personen aangeboden bij VENTUNO.

Biedingen kunnen worden uitgebracht via: ventunoskylounge.onzeveilingonline.nl