Waarom eigenwijs zijn helemaal top is!

We zeiden eerder al dat het grappigste zijn, maar eigenwijze mensen kun je ook het beste dichtbij houden. Wordt jij altijd omschreven als eigenwijs en koppig en wordt dat vaak als een slechte eigenschap gezien? Dat is het in veel gevallen zéker niet! Er zijn heel veel goede dingen aan eigenwijs zijn: jij volgt altijd je eigen weg. Ben jij zo’n persoon? Dit zijn de redenen waarom jouw eigenwijs zijn eigenlijk bekroond zou moeten worden:

Je hebt een volhardend karakter
Wanneer het allemaal niet gaat en anderen het écht even allemaal niet meer aankunnen, houdt jij je sterk. Je weigert je van je stuk te laten brengen. Je weet dat uitdagingen, opofferingen en verdriet bij het leven horen. Eigenwijze mensen zijn dus vaak hartstikke sterk. You go, strong woman!

Je blijft bij je principes
Jij weet wat je principes zijn en je blijft daar ook bij. Ook als anderen gewoon doen wat de rest doet. Mensen die je niet kennen zouden dit kunnen zien als bekrompenheid, maar bekrompen is het dus zeker niet. Want jouw sterke mening en principes staan er alleen maar voor dat je betrouwbaar bent en dat je op jou écht kunt rekenen.

Jij weet wat je wilt
Besluiteloosheid? Heb jij nooit last van. Je weet wat je wilt en waar je heen gaat. Je bent vast besloten om alle hindernissen in je leven te overkomen.

Jij wordt niet tegengehouden door het onmogelijke
Eigenwijsheid is een hele handige eigenschap bij het waarmaken van je eigen dromen. Terwijl anderen zeggen dat jij je doel niet ‘kunt’ bereiken, ga jij er gewoon voor de volle 100% voor. Dit is waarom succesvolle ondernemers vaak over deze eigenschap beschikken.

Je bent een inspiratiebron voor anderen
Jouw positiviteit en volharding in tijden van crisis zijn voor anderen een inspiratie. Je bent het perfecte gezelschap voor angstige en onzekere mensen. Peptalk anyone?

Jij creëert kansen
Jij baant je een weg, waar geen weg lijkt te zijn. Je kunt heel vindingrijk en flexibel zijn als het betekent dat je daardoor een gewild resultaat kunt bereiken.

Jij bekijkt negatieve situaties van een andere kant
Omdat jij weigert te worden tegengehouden door een een crisis, dwing jij jezelf om negatieve situaties van een andere kant te bekijken. Jij bent degene die komt met een super oplossing komt op een groot probleem, en je leert andere mensen dat er ook goede dingen uit een negatieve situatie voort kunnen komen. They can call you Ms. positive!

READ NEXT
>

source: LOVERS & DRIFTERS CLUB