Waarom ik weer verlang naar flats #30daysinheels

Een maand lang heb ik tijdens deze hakken challenge alle heels uit mijn kast (waarvan er een aantal inmiddels onder een flink laagje stof verscholen waren) mijn -bijna- onverdeelde aandacht gegeven (een fotoshoot op het strand is op hakken toch echt een no-go).

Als ik nu naar mijn schoenenafdeling (afdeling is echt geen overdreven woord) kijk, ben ik tevreden. Al mijn ‘kinderen’ zijn mee uit genomen. Ik heb ze vaak gekoesterd (ze kunnen je namelijk letterlijk ‘redden’) en me ook net zo vaak flink aan ze geïrriteerd (want: alles. op. hakken. gaat. langzamer.).

Ik weet inmiddels dat ik ze (mijn hakkesjoenen, zoals mijn nichtje van vijf zou zeggen) vaker de wereld zal laten zien want op 10cm gaat het leven een stukje langzamer maar het is vooral vaak ook net iets leuker. En oefening baart kunst: zelfs mijn voeten beginnen er aan te wennen.

Maar voor nu verlang ik naar gympjes, loafers en slippertjes…

 

Shop de hakken die Manon deze week droeg hier:

hakken challenge

READ NEXT:
Hakken zijn dus goed voor je lijf #30daysinheels
Waarom hakken je kunnen redden #30daysinheels
De 30 days in heels challenge – Week 1