Want jij wil toch ook dat hij er perfect uitziet?

Een goede outfit uitzoeken voor Kerst en Oud en Nieuw is een bezigheid die we vaak nét iets te lang uitstellen. In oktober liggen de eerste party items al klaar. Voor jouw gevoel is de zomer nog maar net voorbij, dus je loopt er met een grote boog omheen. Totdat je beseft dat het volgende week al Kerst is.

En dan gaat het opeens heel snel, maar te laat ben je nog niet. Bij Roka vind je namelijk de mooiste pakken voor mannen. Perfect voor Kerst, Oud en Nieuw en daarna! Wil je samen met jouw vriend, man, broer of vader stijlvol verschijnen op een feest denk dan eens aan een smoking jasje van fluweel.

Zo’n smoking is echt niet alleen mooi in het zwart! Kies bijvoorbeeld voor een donkere kleur zoals nachtblauw, flessengroen of bordeauxrood. Zo’n jasje straalt extra luxe uit, vooral als je het combineert met een  zwarte slim fit pantalon, die net niet op de schoen valt.

Hoe combineer je een fluwelen smoking jas?
Valt hij liever op? Laat dan de pantalon niet afwerken met een gewone zoom maar met een omslag. Op deze manier vallen die glanzende Italiaanse schoenen veel meer op. Voor een extra feestelijke uitstraling combineer je de smoking jas met een mooi zwart of wit getailleerd overhemd. Leuk om er een strikje bij te dragen, maar ook prima met een smalle stropdas. Vergeet voor de finishing touch niet een paar schitterende manchetknopen, deze horen er echt bij. Later op de avond mag de strik of stropdas af, doe dan de bovenste 2 knoopjes van de boord van het overhemd los en geniet vooral van het feest. Shop de knappe smoking jasjes van Roka hieronder! 

READ NEXT
De lelijkste en daardoor de allerleukste kerstitems
De allerlekkerste geurtjes volgens ons!
Toffe kapsels voor Kerst en NYE

 

velvet-blauwe-smoking-kopen-roka velvet-bordo-rode-smoking-kopen-roka velvet-groene-smoking-kopen-roka velvet-zwarte-smoking-kopen-roka

 

PHOTO CREDITS stylishstarlets