Warm aankleden zonder een propje te worden

In de herfst en winter zijn we vaak geneigd meerdere lagen over elkaar heen te dragen zodat we het niet koud krijgen. Een nadeel hiervan is dat het vaak lijkt dat je een paar kilo zwaarder bent. Daarnaast worden kleine mensen nog kleiner en lijk je haast een propje te worden. De grote vraag is dan: hoe voorkom je dit? Wij laten het je zien!

[show_shopthepost_widget id=”1195455″]

– Kies niet voor een gewatteerde jas, want hoe lekker die ook zit, echt flatteus is het niet. Je kan beter gaan voor een mooie getailleerde winterjas. Als hij toch wat wijd valt, kan jij hem getailleerder maken door een chique ceintuur toe te voegen. Hierdoor gaat alle aandacht naar jouw slanke taille.

[show_shopthepost_widget id=”1195419″]

– Denk in lengtes! Kies bijvoorbeeld voor een jas met een verticale streep of draag een keer een flared jeans. Hierdoor lijk je ook nog eens langer. Twee vliegen in één klap dus; zo lijk je langer én slanker. En hé, de flared jeans is ook nog eens hartstikke on trend.

[show_shopthepost_widget id=”1195424″]

– Kies voor een minimum kleurpallet. Als je kleding draagt dat uit één kleur is samengesteld, krijg je namelijk meer lengte. Meerdere kleuren zijn daarnaast ook nog eens afleidend en dit zal niet veel goeds voor je lijf doen.

[show_shopthepost_widget id=”1195428″]

– Hoe graag we tijdens de koude dagen een oversized trui of jas willen dragen, voor je figuur is dit niet echt handig. Het zorgt er namelijk voor dat je breder lijkt dan je eigenlijk bent. Dat moeten we natuurlijk niet hebben. Kies daarom voor strakkere kledingstukken.

[show_shopthepost_widget id=”1195443″]

– Laat wat huid zien, ook al is het koud. Hoe meer lagen je draagt, hoe ‘voller’ je eruit ziet. Kies bijvoorbeeld een jas met een v-hals in plaats van een dikke col.

READ NEXT:


>

Source Instagram