Warm weer outfit

Wat is nu de ideale warm weer outfit die je zowel naar kantoor als naar een terras (hallo vrijmibo!) aan kunt? Luchtig, sexy (maar niet te), classy en easy-going zijn je keywords! De maxiskirt is de perfecte basis: hij is luchtig maar tegelijkertijd gekleed en het kanten randje van de rok geeft, heel subtiel, iets extra’s aan je outfit. Voor het koude weer ’s ochtends bij de bus/tram/auto/fiets of whatever is het lekker om je voetjes in slip-ons te verstoppen.

Stijl de look af met een basic, mouwloos shirt in een fijn kleurtje. Smaragdgroen is altijd goed als basis kleur. Het past vrijwel bij elke haarkleur/huidkleur en is een geweldig makkelijke kleur om te combineren (en daarmee handig voor zowel je zomer- als wintergarderobe!).

Een bril mag natuurlijk bij een warm weer outfit niet ontbreken! Round sunnies zijn de trend van dit moment. Er zijn genoeg te gekke, betaalbare modellen te vinden bij de highstreet stores.

 

 

de ideale warm weer outfit

Why it Works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een maxi skirt wordt gecombineerd met slip-ons en basic top?

Deze look is perfect om zowel op kantoor als op het terras te dagen met warm weer. Luchtig maar niet te bloot. Als je twee drapy items combineert, zoals hier de rok en top, misstaat een iets steviger stoerder schoentje niet. Enjoy your day and weekend!

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Zara men

2. Zara

3. Nelly

4.Kurt Geiger

5. Asos

[/red_box]